Після робочого візиту глави держави Володимира Зеленського на Волинь Офіс президента опублікував влог про поїздку на Луганщину, Буковину і Волинь. При цьому в ролику було зазначено неправильну назву Волинської області.

В підписі до кадрів про зустрічі з волинськими бізнесменами на заводі "Модерн-Експо" з'явилася неправильна назва регіону – Луцька область. Такої області в Україні немає.

Зеленський, скріншот сайт Президента
Зеленський, скріншот сайт Президента

Відео з помилкою незабаром видалили зі сторінок Офісу президента у Facebook, Tеlegram і YouTube, проте ЗМІ встигли зробити скріншоти з помилкою.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що це не перший конфуз прес-служби Офісу президента. Так, 21 травня повідомили, що Володимир Зеленський та його дружина Олена відправили в подарунок українські сорочки лідерів іноземних держав, у тому числі – "президента і першої леді Канади". У той же час, Канада за формою правління – парламентська монархія, тому посади президента в країні немає. Пізніше Офіс президента виправив посаду і замінив "президентів" на "лідерів", а згадка про перших леді взагалі видалив.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Тимошенко поділився історією, в якій може критися важлива археологічна знахідка.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський вказав на різницю між своєю командою та командою Володимира Зеленського.