Президент України Володимир Зеленський у першій половині 2020 року помилував усього лише 10 осіб. Усі вони чоловіки, про їх громадянство і чи були серед них особи, яких обміняли на українських полонених не уточнюється.

Про це розповіли в Офісі Президента ресурсу Українські новини.

Цікаво, що в минулому Зеленський показав себе як куди більш "милостивий" правитель - за перші пів року свого президентства він помилував майже 100 осіб.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський, який за перші пів року свого президентства помилував майже 100 громадян, в першому півріччі (січні-червні) поточного року помилував 10 осіб.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Про це Українським Новинам повідомив Офіс Президента.

"Указами Президента України з 1 січня по 30 червня 2020 року помилувано 10 осіб", - йдеться у відповіді на запит агентства.

Таким чином, всього за рік і 1 місяць перебування на посаді глави держави Зеленський помилував 107 осіб: 11 жінок і 96 чоловіків, з яких 100 осіб були звільнені від покарання, а сімом був скорочений термін ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прессекретарка Зеленського Мендель відреагувала на свою "вагітність" - "Має своє ім'я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново збирає парламент: з зарплат чиновників знімуть карантинні "кайдани".

Також Знай.ua писав, що Автомобіль "президента" Зеленського виставили на продаж: не так вже й дорого.