Міністр юстиції України Денис Малюська мріє про роботу. Мабуть, засидівся міністр на відпочинку, і вже скучив по просторих кабінетах свого відомства. Відповідний запис він опублікував на своїй сторінці в Facebook, і доклав кілька кумедних фотографій.

мріючи про роботу про багато-багато роботи

Geplaatst door Denis Malyuska op Zaterdag 11 juli 2020

На фото Денис Малюська у світлому діловому костюмі з оригінальним доповненням образу у вигляді коричневих замшевих кросівок. Він лежить на підстриженому газончику. Видно, Малюська абсолютно не боїться забруднити свій білий костюм. Напевно в гардеробі у міністра є ще кілька таких самих.

“Мріючи про роботу. Про багато-багато роботи”, – так підписав Малюська свої фотографії. Саме таким повинен бути міністр – завжди готовим до роботи, і мріють про те, щоб змінити зелений газончик на задушливі приміщення Міністерства юстиції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міністр юстиції Малюська втілив свої еротичні фантазії на турніку після рад Ківи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міністр Малюська пояснив, чи має право підліток змінити по батькові - "Нічого спільного з дитиною".

Також Знай.uа писав - ″Завершення випадкових гастролей на позиції міністра″, - Малюська розлютив українців яскравим шопінгом.