Про це пишуть Коментарі.

На початку червня 2020 року районний суд Сумської області вирішив накласти арешт на майно компанії, яка виробляє "Семки" та інші українські снеки та товари для дому. Майно заводу вирішили вписати в старе безнадійну справу слідчий СБУ Прохненко і прокурор Жерновий. Також працівники підприємства викрили нардепа Дмитра Лубинца у співпраці з рейдерами і у виступах на підтримку арешту майна заводу.

У липні 2020 року апеляційний суд скасував незаконну постанову, однак атака на підприємство призвела до значних фінансових втрат. Офіційна експертиза показала, що сума фінансових збитків становить п'ять з половиною мільйонів гривень. До цієї суми оцінювачі включили упущену вигоду підприємства, витрати на охорону від рейдерів і послуги адвокатів.

Правоохоронні органи розслідують дії посадових осіб за підозрою у зловживанні владою та службовому підробленні. Проте, до закінчення слідства і суду підозрюваних ніхто не змусить сплатити збитки підприємства. Відповідно, компенсувати фінансові втрати буде державний бюджет України, і кожний українець понесе збиток від незаконних дій рейдера.