Міністр соціальної політики України Марина Лазебна розповіла громадянам про те, над чим працює відомство, і що робиться сьогодні для того, щоб покращити життя в державі.

Про це стало відомо завдяки заявам Марини Лезебної в ефірі телеканалу "Дом", запис якого вже доступний у мережі Facebook.

Марина Лазебна про соціальні виплати в ефірі каналу "Дом"

🔔👉 Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, в ефірі телеканалу "Дом" розповідає про соціальні виплати.

Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Dinsdag 14 juli 2020

"Президент дав уряду доручення. В країні коронакриза, доходи людей опускаються, і тому нам однозначно потрібно мати "дорожню карту", як збільшувати доходи людей. Тому уряд визначився з графіком підняття заробітної плати. Ми готові вже з 1 вересня підвищувати мінімальну зарплату до 5000 гривень. З 1 січня 2021 року до 6000 гривень та 1 червня 2021 року до 6500 гривень. Для реалізації цього кроку потрібно здійснити зміни в державному бюджеті, і у вересні визначитися з мінімальним стандартом.", - заявила Марина Лазебна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Марина Лазебна, скріншот YouTube
Марина Лазебна, скріншот YouTube

На питання про те, коли буде внесено зміни до бюджету міністр заявила: "Міністр фінансів сказав мені, що це буде найближчим часом. Я думаю, що Верховна Рада підтримає такий крок, думаю, цього місяця це повинно бути зроблено.

А щодо головного побоювання стосовно інфляції Марина Лазебна розсипалася у виправданнях про те, що вона думає в першу чергу про людей, а не про інфляцію. Їй здається, що якщо підняти мінімальну зарплату, люди будуть більше купувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці отримають довгоочікуване підвищення зарплат і пенсій – Лазебна назвала терміни.

Як повідомляв Знай.uа українці отримають довгоочікуване підвищення зарплат і пенсій – Лазебна назвала терміни.

Знай.uа писав, запорожців прокатают в транспорті "на халяву", але не все так просто.