У соціальних мережах продовжують активно обговорювати відео, на якому народний депутат і ресторатор Микола Тищенко виконує у салоні автомобіля танець сідницями тверк під композицію Насті NK Каменської "Попа как у Ким". Більшість коментаторів зійшлася на думці, що така поведінка не є припустимою для дорослого чоловіка і політика, який хоче обійняти позицію київського міського голови.

Так, на сторінці Знай.ua в соціальній мережі Instagram користувачі висловили десятки негативних коментарів і жартів щодо теми. Наводимо деякі з них.

"Было бы смешно если бы не было так грустно"

"Пипец и это создание претендует на должность мера города ? Это конец ребята"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дегенерати одні в раді 🤦‍♂️"

"Скільки такі як Тищенко будуть «гвалтувати Країну»?!"

"В країні п*зда , но за то хочу попу як у Кім"

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Дурдом солнышко🙈🤦🤦🤦"

"Крыша у Коли уехала далеко и надолго"

"Такі люди як він портять імідж нашій політиці. Жаль що він депутат . Володимир Зиленський напевно жаліє що набрав таких людей у Вирховну Раду".

"От такі в нас і політики,такий приклад показують для майбутнього покоління👍Про яке краще може іти мова в країні.Фу,стид і позор"

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"И это тело за законы голосует 😆"

"Биба и Боба два ....😠😠😠"

"А до чого всі вони?? Політики. Треба шукати проблеми в нас самих. Ми ж український народ обираємо владу і є частиною влади цієї".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"В психбольницу надо свозить, а он еще хочет быть мером. Господи отведи и сохрони Украину"

"Разочаровалась в нем окончательно! Противно смотреть!!!!"

"Дегинерированный дегиинерат"

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Багато хто відзначив, що салон авто нагадує той, який використовується для зйомок фыльмыв для дорослих. Однак розгадка полягає у тому, що відео було зняте для YouTube-шоу "Караоке на колесах" від радіо "Люкс ФМ" ще у червні минулого року. Варто зазначити, що тоді Тищенко ще не був народним депутатом, а лише підприємцем-ресторатором і медійною персоною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 15 липня в мережі завірусився кумедний ролик з участю народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком. В ньому скандальний нардеп демонструє свої вміння сідницями в машині під хіт співачки Насті Каменських "Попа, як у Кім".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок у столиці, не зміг відповісти на питання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинній забороні на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

Також портал Знай.uа писав, що у середу, 15 липня, під будівлею Кабінету міністрів України ресторатори провели акцію протесту. Люди виступали проти обмеження роботи закладів громадського харчування та розваг після 23:00. Крім того, ресторатори незадоволені тим, що в нічний час працював ресторан "Велюр" Миколи Тищенка.