Громадський діяч, бізнесмен, лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» Андрій Пальчевський закликає використовувати унікальність України в своїх національних інтересах. "Наша традиційна сила – в унікальності географії. В одну сторону від нас західна цивілізація, а в іншу – східна. Це потрібно використовувати в своїх національних інтересах. І це найсильніша економічна, соціальна, культурна позиція", - зазначив він в інтерв'ю "КП в Україні".

Пальчевський закликає створити Велику Україну у всіх сенсах цього слова. "А ті, хто нас ділить на сектори, як Берлін після війни, будуть відповідати за це перед Богом і перед народом. Я вважаю, що потрібно притягати до відповідальності тих, хто намагається розірвати Україну на донецький, львівський, кримський або чернігівський націоналізм. У нас не повинно бути місця ніякому націоналізму", - вважає він.

За словами мецената, його місія – допомогти своїй країні перебороти неподобства: "З грабунком народу, який влаштовує наша псевдоеліта. Кожен повинен отримувати гідну частку в загальноукраїнському багатстві. А у нас 0,001% жителів країни володіють 99% її надбання".

"Я хочу втілити в життя те, у що вірю з самого свого київського дитинства. Наприклад, правильний розподіл валового продукту, тобто національного багатства. У дужках читаємо – справедливість. Турбота про людей не як про безлике ефемерне суспільство, а допомога тим, хто трапляється на життєвому шляху ", - сказав Андрій Пальчевський.