Кіт Роджо став зіркою Інтернету завдяки тому, що з'явився на дуже важливому засіданні парламенту Шотландії. Вірніше, у кадрі опинився лише його хвіст, але й цього було досить, щоб розсмішити парламентарів і ледь не зірвати офіційний захід.

Відео інциденту ділиться ресурс Global News на своєму каналі на сайті YouTube.

Платформа для відеоконференцій Zoom дозволила мільйонам людей продовжувати працювати на карантині, разом із тим нові технології допомогли домашнім тваринам робітників стати рок-зірками. Цього разу на засідання парламенту Шотландії, яка проходила у Zoom, під час доповіді Джона Ніколсона, представника округів Очіл і Південний Пертшир в палаті громад, стався миkий курйоз: його кіт на ім'я Роджо засунув свій хвіст прямісінько у камеру.

Напевно, тварина просто застрибнула на робочий стіл так, що лише хвіст потрапив у камеру. У Роджо феноменальний хвіст немов із мультика: великий пухнастий, звужується до кінця. Ніколсон відразу вибачився за хвіст його кота, який перебив його промову, і спробував прибрати тварину, проте Роджо хотів і далі сидіти на тому ж місці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це відео дуже швидко розлетілось всією мережею, у кота Роджо з'явились фанати як в Британії, так і за її межами. Усвідомлюючи популярність тварини, Джон Ніколсон виклав фотографію кота у своєму акаунті у соціальній мережі Twitter. На фотографії можна побачити замурзану мордочку рудого кота.

Політик підписав цю фотографію так: “Для усіх нових фанатів Роджо (схоже до тисяч фанатів по всьому світу) - ви бачили хвіст. Ось і обличчя”.

Авжеж, це не єдиний кіт, який останнім часом став зіркою мережі.

Шалена спека, як завжди, застала нас зненацька посеред літа. Щасливчики їдуть на море, прохолоджуються з мохіто. А для тих, у кого в місті ще не знято карантин, в мережі знайшовся чудовий лайфхак. Все елементарно: на відео пухнастий кіт прохолоджується в потоках холодного повітря перед вентилятором. Але як він це робить! Розкішшю і достатком просочений кожен кадр. Насолоджуватися маленькими радощами — висока майстерність. Кіт на ім’я Васільок вміє релакснути.

Нагадаємо, дівчина з чистим серцем прихистила дворняжку, через пару днів подиву не було меж: справжня іграшка.

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром водний монстр трохи не пообідав переляканими городянами - лежав на порозі, висолопивши язика.