Комітет Верховної Ради з питань бюджету ухвалив постанову, згідно з якою на спорт в Україні повернуть з бюджету близько півмільярда гривень.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

"Щойно Комітет з питань бюджету підтримав виділення 475,8 млн грн на розвиток спорту. Це зумовлено постановою "Про виділення коштів на часткове відновлення видатків за бюджетними програмами сфери фізичної культури і спорту з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2, та її наслідками", - йдеться в повідомленні.

Зібрання Кабміну

Відтак, кошти будуть спрямовані на:

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще
  • 335,6 млн грн – на проведення 1146 спортивних заходів з олімпійських видів спорту
  • 30,1 млн грн – на проведення 144 спортивних заходів з неолімпійських видів спорту
  • 88,3 млн грн - на проведення 174 спортивних та інших заходів осіб з інвалідністю
  • 18,2 млн. грн – на навчально-спортивні роботи
  • 3,5 млн грн – здійснення антидопінгового контролю спортсменів.

"Відтак, активно готуємося до участі спортсменів національних збірних команд у змаганнях міжнародного рівня для здобуття додаткових ліцензій для участі в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійских іграх", - додав Гутцайт.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті посилять карантинні заходи через китайський вірус, який не збирається відступати. Показник смертності в області становить 3,4%.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці зможуть відправитися до ЄС тільки тоді, коли кількість хворих буде приблизно в половину менша, ніж зараз.

Також "Знай.ua" писав, що "Нова пошта" змінює графік і буде працювати по-новому.