Вона буде орієнтована на збільшення добробуту українців і розвиток малого і середнього бізнесу.

Український фронт? проти кого?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 18 juli 2020

«На вершині нашої піраміди політичних і економічних пріоритетів буде знаходитися простий українець, а не олігарх або кредитор. Ми проти податкового принципу: з миру по нитці – багатому новий маєток на півдні Франції», - сказав економіст.

Творці обіцяють приділити особливу увагу протистояння найбільшим «ворогам» української економічної системи – олігархам і кредиторам, які заганяють нашу країну в борги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

«Ми з однодумцями відкриваємо два українських фронти: перший фронт – проти зовнішнього управління кредиторів, а другий – проти внутрішнього правління олігархів», - заявив А. Кущ.

Крім того, Пальчевський у своєму відеозверненні пообіцяв зменшити податки, і забезпечити справедливість для кожного.

«Нам необхідно перенести податковий тягар з простих людей на «олігархічний загін»», - впевнений лідер політсили «Перемога Пальчевського».