Блогери дізнались ціну куртки, в якій нещодавно “засвітився” експрезидент України Петро Порошенко на зустрічі з простими людьми.

Нещодавно колишній президент України, Петро Порошенко, був присутній на масовому зібранні людей у Києві. На політику була вбрана демісезонна красива куртка насиченого синього кольору, вишиванка, блакитним на білому полотні, та джинси. За рік після поразки на президентських перегонах супротивнику Володимиру Зеленському Порошенко помітно схуд і посивів. Його образ зараз надзвичайно свіжий і неочікуваний як для українського політика.

Блогер Артем Нікіфоров зумів ідентифікувати куртку колишнього президента. Її виготовив французький бренд одягу zilli, який позиціює свій товар виключно у категорії люкс. Ціна на таку куртку сягає 85 430 тисяч гривень, що, власне, і спонукало блогера поділитись інформацією, яку він знайшов.

Петро Порошенко - один із найуспішніших підприємців країни, який роками входив у списки найбагатших людей України. Тому не дивно, що він дозволяє собі витрачати такі гроша на одяг, проте враховуючи контекст і середні заробітні плати українців, на довіру яких працює зараз колишній очільник України, вибір цієї куртки надзвичайно сумнівний і неетичний.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ребят, что скажете? Брать/не брать? Вроде бы хорошая куртка. Демисезонка. Обратите внимание, как хорошо под ней вышиванка смотрится.

Geplaatst door Artem Nikiforov op Zondag 19 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 15 липня під будівлею Верховної Ради знову сталася сутичка між співробітниками правоохоронних органів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко попалася в залі засідання українського парламенту за переглядом музичного кліпу.

Також портал Знай.uа писав, що пленарне засідання Верховної Ради почалося з продовження розгляду поправок до скандального законопроекту № 2285-д "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор" і, незважаючи на негативне ставлення багатьох нардепів до його положень, "азартна реформа" була все ж прийнята у другому читанні.