Команда Президента Володимира Зеленського, яка стала символом дилетантства і непрофесіоналізму, не збирається залучати на вищі управлінські посади українських фахівців. Тому вона разом із Зеленським має піти у відставку.

Про це заявили в прес-службі партії «Опозиційна платформа – За життя», коментуючи затримання в Польщі екс-глави «Укравтодору» Славоміра Новака.

«Затримання в Польщі Славоміра Новака за корупційні дії, вчинені в Україні, стало показовим прикладом того, до чого призводить засилля "варягів" на вищих управлінських посадах. Ці призначення є найважливішим інструментом зовнішнього управління Україною, проти якої послідовно виступає "Опозиційна платформа – За життя"», – наголосили в політсилі.

На думку ОПЗЖ, непрофесійні, скомпрометували себе на батьківщині, не мають профільного досвіду роботи нікчемні діячі прагнуть отримати тепле містечко в Україні ‒ зайняти вищі управлінські посади в державних компаніях та їх наглядових радах.

«Часто єдина перевага таких "фахівців" ‒ іноземний паспорт і готовність виконувати будь-які побажання і накази "вашингтонського обкому". Зрозуміло, ні про яку роботу на благо України, заради її розвитку і мови бути не може. Перед "варягами" ставилася і ставиться одне завдання: експрес розпродаж України за мінімальною ціною, в тому числі за рахунок провокування соціальних і економічних катаклізмів, які сприяють падіння ціни активів, інфляції, зниження рівня соціального захисту населення», – зазначили в партії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

ОПЗЖ виступає за радикальний перегляд кадрової політики і вважає, що єдиний вихід у цій ситуації – залучення професійних українських управлінців

«Єдиний вихід у цій ситуації – забезпечити залучення українських управлінців з числа професіоналів, які люблять і розуміють свою країну», – вважають в політсилі.

В «Опозиційної платформі – За життя» заявили, що оскільки команда Зеленського, яка стала символом дилетантства і непрофесіоналізму, не збирається йти єдино правильним і продуктивної шляхи залучення українських фахівців, вона разом з президентом має піти у відставку.

«Тому Президент Володимир Зеленський, підтримує таку ущербну, яка нищить Україну політику, повинен піти у відставку, як і вся ця влада. Управлінням країною повинні займатися досвідчені і підготовлені українці. Це запорука нашої незалежності і суверенітету», – підсумували в ОПЗЖ.