Історія з ″луцьким терористом″ - це той самий випадок, коли хвіст виляє собакою, а над людьми проводять експеримент з концентрацією уваги.

Таку думку висловив блогер Ігор Лєсєсв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

На переконання блогера, інцидент в Луцьку - це вистава, розіграна за відповідним сценарієм, при чому, зіграна досить непрофесійно. А на ″головну роль″ терориста вибрано людину, якої нікому не шкода і яка аж ніяк не подібна на фанатика.

Фанатики, які дійсно готові на дикі злочини заради своєї ідеї, переступають червону лінію і здійснюють вбивства. Лєсєв навів приклади ″заражених ідеями фанатиків″ і луцький Кривош абсолютно не вписується в цей образ.

″Знову в головній ролі фігурує придурок, якого нікому не шкода. Абсолютно проспиртований міський божевільний з двома судимостями. Ви вже завтра не згадаєте його ім'я і куди він взагалі подівся″.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лєсєсв також звернув увагу на те, що ідея, через яку ″луцький терорист″ нібито пішов на вбивство людей, глупа: заклик подивитися фільм ″Земляни″ і щоб ″перші особи країни записали тупі звернення″.

″Ідейна основа всієї цієї бадяги - повне лайно. Якби цей Кривош, або як його там, зажадав, щоб йому дала Маша - в цьому було б більше ідеї″.

Блогер прокоментував і сам перебіг подій в Луцьку. Терорист утримує в автобусі групу людей більше 12 годин і все ″налагоджується″ лише після того, як на місце подій приїхав Аваков.

″До Луцька вилітає особисто Аваков, разом з ним заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. Ну а на переговори ходить перший заступник глави Нацполіціі Євген Коваль - більше ж, сука, нікому.″

Ну і ″виходом циганочки на біс″ стала особиста розмова Зеленського з ″терористом″, після якої президент виконав вимогу Кривоша і записує відео із закликом подивитися фільм ″Земляни″.

″У погорілому театрі обов'язково повинен бути вихід циганочки на біс. І ось уже сам Зеленський особисто розмовляє з терористом по телефону. А потім ще й публікує рецензію на фільм ″Земляни″.

Ну і звичайно ж Лєсєсв не міг не помітити невідповідності кадрів із затримання ″терориста″, коли спочатку показали ″штурм″ автобуса, а потім з'явились кадри, на яких все виглядало зовсям по іншому: ″менти хвилину не могли роздуплитися, що йде заключна сцена″, а Кривош просто стояв біля автобуса і розводив руками.

"Але зверніть увагу: спочатку терорист здався і його повели. І подивіться, як його типу захоплюють. Порівняйте з кадрами, як менти скручували діда, який торгував без дозволу овочами. А потім з автобуса виходять люди. І тільки через хвилину з гуркотом під'їхав БТР, звільняти порожній автобус", - прокоментував Лєсєв.