Народний депутат від фракції "Слуга народу", кандидат у мери Києва Ірина Верещук вступила у перепалку з колишнім нардепом Володимиром Парасюком у мережі.

Претендентка на посаду голови столиці на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявила, що зв'язки з Медведчуком, бурштинові багатства, земельні ділянки в Рава-Руській – це "ра@ульські байки від поросюків".

"Нарешті Парасюк не втримався і нагадав про себе. Щось там каже яким я була мером в Раві-Руській та яким я буду мером в Києві. Із зрозумілих причин він та такі як він тепер почали бігати та розповсюджувати свої старі фейки про мене: про зв’язки з Медведчуком, про бурштинові багатства, про якісь земельні ділянки в Раві-Руській. Одним словом, ра@ульська маячня", - написала нардеп.

Парасюк, фото: youtube
Парасюк, фото: youtube

За її словами, "про автора цих фейків досить пам'ятати наступне: 20 лютого 2014 року з вікон Київської консерваторії стріляв саме він".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Нещодавно, в інтерв’ю Гордону природня пиха та схильність до хизування змусила фігуранта визнати на камеру факт стрільби із вікна консерваторії по території Майдану незалежності. Йому б молитись щоб закон про амністію раптом не скасували, а він політичні коментарі дає. Дивно. Але нічого не зробиш. Вони такі. поросюки", - підсумувала Верещук.

скріншот поста Ірини Верещук

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Верещук, яку напередодні змішали з брудом через участь у перегонах за крісло мера столиці, розповіла, які має переваги перед іншими кандидатами на цей пост.

Як повідомляв портал Знай.uа, ситуація навколо головних конкурентів на пост мера Києва змінюється з кожним місяцем. Причому, не на користь нинішнього градоначальника Віталія Кличка, який в останні місяці перетворив столицю на одну гігантську розриту яму.

Також портал Знай.uа писав, що народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко збирається балотуватися в мери Одеси. Свої слова він підкріпив тим, що він є людиною команди президента і буде працювати там, де його зусилля потрібні найбільше.