Вранці, 23 липня, у київський ресторан "Велюр" народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка наскочили силовики. Наразі подробиць від правоохоронних органів не надходило. Інформації на сторінці Тищенко в соцмережах щодо події також немає.

Ресторан нардепа раніше неодноразово опинявся в центрі уваги. Зокрема, у мережі з'явилася публікація, де "Велюр" запрошував відвідувачів розважитися в нічний час, попри карантинні обмеження в столиці. Про обшук повідомляє Obozrevatel.

Микола Тищенко, скріншот відео
Микола Тищенко, скріншот відео

Раніше журналісти зняли, як у заклад "Велюр" на Льва Толстого, яке належить Тищенко, приїжджають політики і представники олігархів. Проте Микола Тищенко спростував інформацію про те, що "Велюр" працює всупереч запровадженому в Україні карантину. На своїй сторінці в Instagram він написав пост, в якому звинуватив журналістів "Бігус.Інфо" в продажності.

Однак, пізніше Тищенко змінив свою позицію щодо скандалу з його рестораном, подякувавши журналістам за розслідування. Також народний обранець заявив, що ресторан "Велюр" сплатить штраф, якщо порушення в його роботі в карантин дійсно були зафіксовані.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обшук у "Велюрі", фото: obozrevatel.com
Обшук у "Велюрі", фото: obozrevatel.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна". Борислав Береза відреагував на події у Луцьку, де вчора, 21 липня, озброєний терорист захопив автобус зі заручниками. Він пояснив, які наслідки може мати поведінка президента України Володимира Зеленського у цій ситуації.

Як повідомляв портал "Знай.uа", провернула аферу з турпутівками на 700 тис. грн – поліція затримала винахідливу шахрайку. У Києві аферистка придумала схему обману і здерла останні гроші у довірливих городян. Зокрема, жінка продавала туристичні путівки і побутову техніку. Шахрайка брала гроші, а товар або послуги не надавала.

Також Знай.uа" писав, Венедиктова боротиметься з корупцією на пару зі Швейцарією — НАБУ і генпрокурор підписали Меморандум. Офіс Генпрокурора та НАБУ підписали Меморандум зі Швейцарією про впровадження проєкту повернення активів.