Український лідер Володимир Зеленський зізнався, що разом з президентом Швейцарії Симонеттою Соммаругою скуштував на Донбасі найсмачнішу ожину в своєму житті.

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

"Найкращу ожину я куштувала тут", – зізналася сьогодні моя швейцарська колега. Разом з нею на Луганщині поласували, чесно, найбільшою ожиною в моєму житті. Місцеві фермери привезли сюди і полуницю, й малину, і помідори, вирощені на українських чорноземах. Хто б не хотів похизуватися продукцією, вирощеною власними руками, перед Президентом Швейцарії?", - написав він.

Зеленський разом з Соммаругою

Також Зеленський радий, що нарешті лідерка Швейцарії зуміла побувати на Донбасі та побачити усе те, що там наразі відбувається.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Для мене надважливо, що пані Президент Швейцарії побувала на Донбасі. Впевнений, що лідери інших держав мають відвідувати не лише Київ, а бачити різні регіони нашої України: оцінювати проблеми на власні очі, відчувати українську неповторність і щирість людей. І мрію, що вже скоро про якість і гостинність говоритимуть: "Як в Україні...", - наголосив глава держави.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що президент Швейцарії Соммаруга підкорила Андріївський узвіз на підборах і поїхала на Донбас

Як повідомляв Знай. ua, кортеж Зеленського перекрив дорогу в Слов'янську, копи зупинили рух: кадри з місця

Також Знай. ua писав, що Порошенко у чорній масці бачили в Тернополі.