Корупційні схеми мера Києва Віталія Кличка, "смотрящего" Дениса Комарницького і народного депутата Миколи Тищенка з “розпилу” київського бюджету безпосередньо реалізує чоловік сестри Тищенко Герман Блінов. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний експерт Ростислав Балабан.

Як ви пам'ятаєте, минулого тижня правоохоронці провели обшуки на квартирі і на фірмах смотрящєго за Києвом Дениса...

Geplaatst door Ростислав Балабан op Vrijdag 24 juli 2020

“Як ви пам'ятаєте, минулого тижня правоохоронці провели обшуки на квартирі і на фірмах наглядача за Києвом Дениса Комарницького. Також обшукували власність сестри нардепа Миколи Тищенка і її чоловіка Германа Блінова. Що не дивно, адже в корупційній схемі Кличко - Тищенко - Комарницький безпосереднім виконавцем є як раз Млинців. Блінов безпосередньо вибудовував всі корупційні схеми Комарницького-Тищенко-Блінова, благословенні Кличко. Саме він за фактом управляє ТОВ “Еко-Буд-Трейд” - фірмою-прокладкою Комарницького і Тищенко, через яку пиляються мільярди гривень міського бюджету. Цікаво, що, за моєю інформацією, Млинців присутній на багатьох нарадах в КМДА. Цікаво - як кого?! Можливо, як ставленик вже токсичного Комарницького?” - задався питанням Балабан.

На його думку, Герман Блінов також тісно пов'язаний з Віталієм Кличком, який, незважаючи на всі скандали, продовжує виписувати на його фірму бюджетні кошти.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

“Немає сумнівів, що Млинців тісно пов'язаний з Кличком. Адже безпосередньо в день обшуків Кличко виділив на “Еко-Буд-Трейд” Блінова ще 400 млн гривень. Це вже після всіх повідомлень ЗМІ, після розслідування Дениса Бігуса, після наданої нардепом Гео Леросом інформації з копії комп'ютера Комарницького, яку він передав в НАБУ! Тобто, Кличко ніяк не міг не знати про те, що фірма Блінова підконтрольна Комарницькому та Тищенко і вимиває бюджетні гроші. Він же мер і повинен бути хоч трохи в курсі справ у ввіреному йому місті! І все одно після цього він через Блінова продовжує віддавати Комарницькому та Тищенко гроші киян. Це означає тільки одне - Кличко теж в долі і має свій профіт від корупційних схем Комарницького-Тищенко, вибудовуються Бліновим”, - констатував експерт.

Він також звернув увагу на те, що недавно ще одна фірма Германа Блінова потрапила в поле зору правоохоронців із-за розкрадання бюджетних коштів.

“Ще цікавий факт: вчора в СБУ повідомили про те, що при реконструкції аеропорту “Бориспіль” було вкрадено 37 млн гривень. Фігурантом є ТОВ “НАН”, яка, згідно з даними ЗМІ, належить... Герману Блінову! Виходить, що з допомогою Блінова Комарницький і Тищенко розгортають свою діяльність вже не тільки в Києві, але поширюють її на всю область і країну. Мені здається, президентові Зеленському пора б вже звернути увагу на цю расправляющую корупційні крила над країною злочинне угруповання”, - резюмував Ростислав Балабан.