Між президентом України і лідером Єгипту було проведено телефонну розмову, в ході якої главою України було оновлено запрошення відвідати з візитом нашу державу після стабілізації ситуації з коронавірусом. Було відзначено, що Ас-Сісі з задоволенням відвідає Україну.

У свою чергу Володимир Зеленський був зустрічно запрошений Абделем Фаттаха Ас-Сісі в Республіку Єгипет після нормалізації епідеміологічної ситуації.

Абдель Фаттах Ас-Сісі, фото: Газета.ru
Абдель Фаттах Ас-Сісі, фото: Газета.ru

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Під час розмови глави держав приділили увагу важливим питанням пандемії коронавіруса, посилення взаємодопомоги у космічній сфері та торговельно-економічного співробітництва.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Перед цим президент України 21 липня зустрівся з президентом Швейцарії Симонеттою Соммаругою в Маріїнському палаці, після чого вирушили на Донбас, щоб дізнатися про ситуацію в Донецькій і Луганській областях.

Як повідомили представники посольства Швейцарії в Україні: Швейцарія є партнером України і буде надалі підтримувати її на шляху до миру та сталого розвитку.

Нагадаємо, що президент Швейцарської Конфедерації підкорила Андріївський узвіз на підборах під час візиту в Україну.

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Зеленський розповів про припинення вогню на сході країни, як про головну умову Мінська.

І що зараз Україна очікує підписів з боку нормандської групи під документом про припинення вогню в Донецькій і Луганській областях.

Знай.uа писав, що Зеленський повинен прибути в Івано-Франківську область з діловим візитом і ознайомитися з процесом ліквідації наслідків руйнівних повеней.