Депутат Верховної Ради України VII скликання, член ВО "Свобода" Ірина Фаріон розкритикувала президента України Володимира Зеленського, а також зізналася, що над нею має відбутися суд через нібито образу російськомовних.

Відповідний ролик вона оприлюднила на власному TouTube-каналі.

"Є люди, які не сприймають жодних пояснень. Я не одержима таким м'якотілим мисленням. Я ніколи не апелювала ні до Януковича, ні до Зеленського. Зрештою, на мене чекає четвертий суд, де мене звинувачують в образі російськомовних. Ніхто ніколи не засудить нашої мови! Наша проблема в тому, що наше суспільство не ідентифікує себе з українцями. В нас в країні антинаціональний коронавірус панує. Тому ми й отримали таку владу", - сказала вона.

Фаріон, фото з вільних джерел
Фаріон, фото з вільних джерел

Окрім цього, Фаріон прирівняла сучасних політиків з підлітками, які вживаються різноманітні складні слова, але не розуміють їх значення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"В нас проблема не тільки з визначенням понять "віра" та "довіра", а з тим, що ми в ці поняття вкладаємо... Мислення сучасних політиків нагадує мені підлітків у коротких штанцях, які перекидаються ось такими дуже важкими словами термінами, які мають дуже глибоке призначення…", - додала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві символіку дивізії СС "Галичина" визнано нацистською - опубліковано документ.

Як повідомляв Знай.uа "Терпляча" Фаріон пообіцяла стати ще жорсткіше - "Вважав не сповна розуму".

Знай.uа писав, Пальчевський розкритикував Фаріон за хамську поведінку - "Жаба".