Популярна телеведуча Юлія Зорій та віце-прем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков одружилися у суботу, 25 липня.

Місцем реєстрації свого шлюбу вони обрали ЦНАП в пункті пропуску "Каланчак" на адміністративній межі Криму з Херсонською областю.

"Загалом, це була моя ідея і Олексій її підтримав. Власне, ми в усьому підтримуємо одне одного, адже це чи не найголовніше у стосунках", – зауважила Юлія ексклюзивно для Знай.ua.

Юлія Зорій та Олексій Резніков, фото надане пресслужбою ICTV
Юлія Зорій та Олексій Резніков, фото надане пресслужбою ICTV

Оскільки це був розпис, а не весілля, тож гостей зіркове подружжя не кликало. Розділили з ними радість свідки, сестра Юлії, брат Олексія та двоє зіркових гостей. Щодо дати святкування пара ще не визначилась. Ведуча "Ранку у великому місті" зазначає, що все залежатиме від пандемічної ситуації. Однак, коли з’явиться можливість безпечно відсвяткувати весілля, пара налаштована за короткий термін організувати вечірку для найближчих та найдорожчих людей.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Юлія Зорій та Олексій Резніков разом вже трохи більше 3-х років. Хоча між ними 20 років різниці, проте вони на 100% відчувають ментальну спорідненість та мають масу спільних захоплень.

"Різниця у віці не має ніякого значення, коли люди кохають одне одного, коли вони розуміють, чому і для чого вони разом, коли вони усвідомлюють цінність цих стосунків і приймають рішення бути разом. Цінність наших стосунків вища за будь-які умовності, такі, як різниця у віці. Так, вона чимала, але я згадую про це лише тоді, коли заглядаю у свій паспорт, а це буває вкрай рідко. Життя нагороджує тим, що є в нас самих", – зазначила ведуча.

Юлія Зорій та Олексій Резніков, фото надане пресслужбою ICTV
Юлія Зорій та Олексій Резніков, фото надане пресслужбою ICTV

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ведуча каналу ICTV Інна Шевченко збирається заміж за французького режисера. Її обранцем став відомий іноземний режисер Лоран, з яким вона познайомилася ще понад чотири роки тому.

Також повідомлялося, що на кіностудії Victoria Film Studios під Києвом канал ICTV спільно з компанією ProTV почали знімати шостий сезон серіалу "Пес", в якому грає вівчарка на прізвисько Мухтар. У кіно, як відомо, він просто Пес.

Знай.uа вдалося побувати на знімальному майданчику і поспілкуватися з кінологом і дресирувальником Віталієм Мусевичем, завдяки якому Мухтар відмінно справляється зі своєю роллю. Ми дізналися, як із цуценя виховати майбутню кінозірку, наскільки це складно і прибутково.