Леонід Кравчук, перший президент України висловив власну думку про те, що сталося в Луцьку, передає Главред. Раніше в інтернеті почали поширювати версію про те, що інцидент із захопленням маршрутки був насправді добре розіграним спектаклем. Проте Кравчук вважає, що ця версія не має нічого спільного з реальністю, оскільки цей інцидент ставить пляму на репутації президента Володимира Зеленського.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Леонід Кравчук упевнений, що це точно був не спектакль. В першу чергу, незрозуміло, в чому мотивація цього “вистави”. Кравчук не бачить сенсу в цьому для Зеленського. Є людина, який здався правоохоронним органам, який дає свідчення, і правда в такому разі все одно спливе. Кравчук вважає, що президент апріорі не може хотіти теракту.

Нагадаємо, 21 липня терорист захопив автобус в Луцьку. Максим Кривош зажадав від уряду відео, на якому Зеленський, Коломойський, Ахметов, Аваков, Порошенко та інші визнають себе терористами в законі. Єдиним, хто виконав цю вимогу, був Володимир Зеленський. Відео було видалено відразу після того як Кривош був затриманий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше теракти в Україні і світі - журналіст знайшов дивні збіги в "луцькому інцидент".

Як повідомляє портал "Знай.uа", луцькому терористові Кривошу оголосили підозра: деталі суду і кадри з засідання

Також Знай.uа писав, що луцькому терористові Кривошу обирають запобіжний захід - балакучий і задоволений Зеленським