Рейтинг президента Володимира Зеленського продовжує впевнено знижуватись. Так, додалося ще 4% падіння рейтингу у липні.

Про це йдеться на сайті групи Рейтинг.

Так, за результатами опитування проведеного з 15 по 20 липня, за Володимира Зеленського готові віддати свої голоси 30,2% виборців (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором), місяцем раніше цей показник сягав 34,6%. Нагадаємо, що за результатами першого туру виборів, рейтинг Зеленського був 30,24%.

На другому і третьому місцях знову відбулися зміни, Юрій Бойко знову обійшов Петро Порошенко - 14,4% і 13,7% відповідно, виросла трохи Юлія Тимошенко – 9,1% і впав на 1% Ігор Смешко – 5,8%. Підтримка інших кандидатів нижче 4%. Ще близько 13% - не визначилися.

Дослідження проведене Соціологічною групою Рейтинг з 15 по 20 липня 2020 року методом особистого інтерв’ю. Було опитано 2000 респондентів по всій Україні крім тимчасово окупованих територій. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,2%.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще