У народного депутата з фракції "Слуга Народу" та голови комітету Верховної Ради із питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева підтвердили коронавірус.

Про це він повідомив у соцмережі. Зазначив, що наразі почувається добре.

На своєму Telegram-каналі Гетманцев уточнив, що тест на COVID-19 зробив 27 липня.

"Де заразився не знаю. Тих, хто контактував зі мною з минулого понеділка (20 липня - ред.), прошу зробити тест. Вибачте, що новини не дуже. Буду намагатися виправитися", — написав депутат.

Данило Гетманцев - український політик, народний депутат від фракції Слуга народу, голова парламентського фінансового комітету.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Варто зауважити, що це далеко не перший випадок COVID-19 у парламенті, зокрема й у провладній фракції. Раніше повідомлялося, що голова парламентського комітету з питань бюджету, нардеп Юрій Арістов також заразився коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв роздобути засіб від пандемії для України: "Повинна бути в числі перших країн".

Як повідомляв Знай.uа, небезпечний вірус відправив український футбольний клуб на самоізоляцію: "Всім складом".

Знай.uа писав, тести на covid-19 дають збій, МОЗ б'є на сполох: "Коли береться мазок..."