Президент Володимир Зеленський підтвердив інформацію, що Леонід Кучма покидає роботу в ТКГ у Мінську.

Про це стало відомо із повідомленя на сайті Офісу президента.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Володимир Зеленський вдячний другому Президенту України Леоніду Кучмі за його роботу на чолі української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ). Глава держави наголосив, що робота Леоніда Кучми в Мінському процесі була надзвичайно важливою та водночас складною, і зазначив, що з шаною та повагою ставиться до його рішення про припинення участі в діяльності ТКГ", - йдеться у повідомленні.

Ще у травні Зеленський підтвердив інформацію, що Леонід Кучма хоче покинути роботу в ТКГ у Мінську, й що він скоро дозволить йому залишити перемовини.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зеленський подякував Кучмі за зусилля, докладені для розблокування Мінського процесу задля досягнення миру.

Зеленський і Кучма, фото Офіс президента
Зеленський і Кучма, фото Офіс президента

Зі свого боку другий Президент України зазначив, що за останній рік робота ТКГ була відновлена та значно просунулася, було здійснено низку важливих кроків, досягнуто важливих домовленостей.

Як відомо, українську делегацію у Тристоронній контактній групі очолює екс-президент Леонід Кучма, його першим заступником став віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, заступником - голова Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів – можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни відправили Зеленського до Януковича: "Валіза, вокзал, Ростов".

Також "Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".