В оточенні президента України Володимира Зеленського є люди, на яких спирається у своїх рішеннях керівництво Російської Федерації.

Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону заявив головний редактор Эхо Москвы і вхожа до Володимиру Путіна опозиційний журналіст Олексій Венедиктов, пишуть Коментарі.

"В оточенні Зеленського є люди, на яких Москва спирається. Парламентер ваш в першу чергу (прим. ред. – Андрій Єрмак)", - розповів Венедиктов.

Також головний редактор Эхо Москвы додав: "Єрмак поступався з точки зору України. Зеленський все зрозумів і пішов у відмову. І зупинив всі. У цьому сенсі є плюс: він зростає (прим. ред. – Володимир Зеленський)".

Нагадаємо, сьогодні з ТКГ вийшов екс-президент України Леонід Кучма. Експерти пов'язують такий крок з небажанням асоціюватися з провалами переговорної групи і здачею національних інтересів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще