Затримали слідчого ДБР і працівника Нацполіції - 80 000 доларів США нібито за вплив на керівництво ДБР. Про це повідомили на офіційній сторінці ДБР України в Facebook.

"На підставі інформації, наданої Управлінням внутрішнього контролю ДБР, слідчим Головного слідчого управління ДБР розпочато кримінальне провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб у складі слідчого теруправління ДБР, розташованого в місті Полтаві, оперуповноваженого Полтавського управління ДВБ Нацполіції і цивільного особи", - сказано в повідомленні.

Попередньо відомо, що вищевказані особи вимагали від громадянина $80 000 за вчинення тиску на слідчих Нацполіції . Таким чином вводили в оману, повідомивши, що частина з вказаної суми нібито повинні були передати керівництву ДБР для активізації розслідування кримінального провадження стосовно поліцейських.

У четвер, 30 липня слідчі ДБР, спільно з Управлінням забезпечення особистої безпеки, затримали трьох осіб, а саме слідчого теруправління ДБР, розташованого в місті Полтаві, оперуповноваженого Полтавського управління Національної поліції і цивільна особа після отримання ними частини обумовленої неправомірної вигоди – $40 000.

💵 80 000 доларів США нібито за вплив на керівництво ДБР – затримано слідчого ДБР та працівника Нацполіції ❗На підставі...

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
Geplaatst door Державне бюро розслідувань op Donderdag 30 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом майор поліції відправив пішохода в кому і дав по газах.

Як повідомляв Знай. ua, на Прикарпатті слуга народу нарубав лісу на мільйон.

Також Знай. ua писав, що на Буковині дружок губернатора Осачука прогорів на мерзенної схемою - кожен папірець за гроші.