Минулого року президент України Володимир Зеленський під час поїздки в Одесу похлюпався у Чорному морі зі своїм колишнім протеже Андрієм Богданом. Червоні труси і хлюпання в морі не обговорювали, мабуть, лише ліниві.

Цього року в Туреччині помітили відпочивальника, дуже схожого на колишнього главу Офісу презиента Андрія Богдана. Про це повідомили у телеграм-каналі ПУЛЬС УКРАИНЫ.

"Андрій Богдан зразка 2020 року, літо, Туреччина. Помітно поправився, цікаво що вважає за краще на сніданок, креветки або пиво", - йдеться у повідомленні.

Ані тобі червоних плавок, ані Зеленського поряд, зате все у стилі Богдана - розкішнийкраєвид, тепле море і хороша компанія. Щоправда, за рік його трохи рознесло - поживне харчування і малорухомий спосіб життя завжди не проходять непомітно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Богдан, фото телеграм-канал
Богдан, фото телеграм-канал

У мережі вже жартують, що Богдан тепер сумує за Зеленським і згадує, як їм було добре торік в Одесі.

Богдан, фото телеграм-канал
Богдан, фото телеграм-канал

Чоловік на відео робить багато селфі на тлі бурного моря, так точно, як полюляє Богдан - пару селфі для соцмереж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський весело хлюпоче в Одесі, поки українці голодують, на карантині.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, як кайфував Зеленський в Одесі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський в паніці втік після незручних питань про Одесу - елітний кортеж, порушення карантину і не тільки.