Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що глава Офісу президента Андрій Єрмак провалив мирні переговори по Донбасу і повинен піти у відставку.

Відео із заявою Тимошенко опублікували у телеграм-каналі PavlovskyNEWS.

Читайте Знай в Google News!

Перед початком режиму припинення вогню Тимошенко зустрічалася з Єрмаком і пропонувала допомогу. Але глава ОП, за словами Юлії Володимирівни, залишив цю пропозицію без відповіді.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я можу точно сказати, що керівник Офісу президента Єрмак не впорався з цією ситуацією. Прийшов час Парламенту брати відповідальність на себе. Я зустрілась із Єрмаком і запропонувала йому допомогу, але на жаль, моя пропозиція залишилась без відповіді і продовжуються некомпетентні дії", - сказала Тимошенко.

Тепер Тимошенко пропонує всім главам фракцій і депутатам створити спеціальну парламентську місію, щоб брати активну участь у всіх міжнародних переговорах про повернення в Україну світу і її територій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Тимошенко поділився історією, в якій може критися важлива археологічна знахідка.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський вказав на різницю між своєю командою та командою Володимира Зеленського.