Скандально відома "свободівка", затята захисниця української мови Ірина Фаріон останнім часом часто "радує" своїх підписників у мережі різними публікаціями, де ділиться знімками та історіями з особистого життя. Так, буквально днями Ірина Фаріон показала свого однорічного онука "Дмитрика", якого нібито вчить стріляти у лоба кривдникові на звернення до нього - "Діма".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook

"Ось цьому маляткові, що дбайливо годує таке саме малятко - котика, нині аж РОЧОК. Це мій сонцесяйний і голубоокий онучок Дмитрик, який на форму Діма має реагувати моментальним пострілом у чоло. Рости Лицарем, Воїном, Власником, Володарем, Паном. Ти УКРАЇНЕЦЬ. І це Твоя корона життя. Будь самодостатнім як небо, глибоким, як магма землі, міцним, як коріння дуба, гострим, як меч, багатим, як наша земля, вільним, як вітер. У Тобі коріння діда Дмитра. А Він був СКЕЛЯ і ПАН. І тільки Він умів з жагучою любов'ю зазирати в очікувані очі. Живи і перемагай. Люби і ненавидь. Височій і НІКОЛИ не відступай. Твоя бабуся Іринка.", - пише Ірина Фаріон.

Варто також нагадати нашим читачам, що скандально відома своїми заявами ексдепутат ВР Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям", "блазнем", "Іудою" та "слугою Путіна". Причиною всьому стала репліка президента про Бандеру.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям": "IQ на рівні недорозвиненості".

Як повідомляв Знай.ua, у Львові на суд над Фаріон не прийшов адвокат: "Потребує 50 тисяч".

Знай.ua писав, львів'яни вийшли на захист скандальної Фаріон: "Язик подав до суду на мову".