Варто нагадати нашим читачам, що ще в понеділок, 27 липня, в Мінську Тристороння контактна група за участю України, Росії та ОБСЄ домовилася про "повне припинення вогню". Тоді про це повідомляли в офісі президента України. Однак, буквально днями повернулася з інспекції місія ОБСЄ і надала звіт, в якому вказала, що "конфлікт на Донбасі не заморожено".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Pavlovsky news".

Місія ОБСЄ на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook
Місія ОБСЄ на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook

"конфлікт на Донбасі не заморожено": члени міжнародної моніторингової місії відзвітували про візит до зону бойових дій. Як повідомляє наш журналіст, сьогодні на брифінгу члени міжнародної місії відзвітували про ситуацію вздовж лінії розмежування в період з 24 по 29 липня. Вони заявили, що щоденні обстріли тривають, а люди живуть без електрики, стабільного водопостачання і з замінованими дорогами. Причому незважаючи на те, що українська сторона дозволила в'їзд, люди по 2 тижні не можуть потрапити до того же Донецька через КПП, через обмеження з боку "ДНР". З позитивних змін зазначили будівництво доріг у Луганській області. Це допомагає фермерам відправляти овочі та фрукти на продаж до Києва та Харкова і дає надію на економічне зростання в регіоні.",- пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також варто зазначити, що учасники місії виступили проти проведення місцевих виборів у прифронтовій зоні. Там велике покриття російськими телеканалами, багато жителів поїхали і є загроза політичного втручання з боку Російської Федерації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, копи накрили тюремного наглядача "ЛНР": забезпечував найманців Путіна всім необхідним.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові прощаються з легендарним комбатом-повернувся з Донбасу героєм, але безжальний рак знищив все.

Знай.uа писав, перемир'я на Донбасі українські захисники відчули 200 разів, путінські найманці не збираються зупинятися.⠀