Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи на Донеччині в рамках робочого візиту, відвідав продуктовий магазин у Бахмуті.

Цим президент поділився на своїй сторінці у Facebook.

Фото: Facebook

"Купив кави та солодощів у Бахмуті на Донеччині. У поїздках треба підзаряджатися. А надто – усмішками наших щирих людей," - так Зеленський прокоментував відвідування крамниці у своєму пості.

Український лідер придбав у магазині цукерки та каву, а також поспілкувався та зробив фото з місцевими жителями.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"На чому хочу особливо наголосити. Це дуже важливо, як на мене. Зрозуміло, що я заїхав у першу продуктову крамницю, яку побачив. Без будь-якої попередньої підготовки. І знаєте що? Місцеві мешканці тут ходять у масках – без попереджень і нагадувань. Практично всі. Тому що все прекрасно розуміють і бережуть себе. Знімали їх лише, щоб сфотографуватися. А так повсюди видно, що люди розуміють небезпеки, породжені коронавірусною пандемією"

Багатьох коментаторів дуже обурило те, що президент та люди, що фотографувалися з ним, зняли маски заради фотографії. Дехто навіть запропонував оштрафувати Зеленського.

Нагадаємо, що Україна безкоштовно отримає вакцину від коронавірусу: Ляшко назвав головні умови.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні збільшать мінімалку до 5 тисяч: у Зеленського озвучили терміни.

Також "Знай.ua" писав, що на Закарпатті "слуги народу" провели роботу над помилками: де кома?