Президент України Володимир Зеленський вирушив у Донецьку область після скоєного посмертного нагородження п'ятьох бійців Збройних сил України. Він відвідав відкриття меморіалу, присвяченого загиблим воїнам і волонтерам. "Ми боремося за те, чому немає ціни в усьому світі, – за Батьківщину" — написано на пам'ятнику. А також роздав державні нагороди військовослужбовцям. Про це повідомляється в Офісі Президента України.

Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

Зеленський розповів, що для нього присутність на відкритті такого пам'ятника велика честь. Президент упевнений в тому, що ми ніколи не втратимо нашу Батьківщину — Україну. Тимчасово окуповані території будуть в обов'язковому порядку повернуті додому. Також Володимир Зеленський повідомив про відсутність поранених і загиблих за останні десять днів в Донецькій і Луганській областях після вступу в силу домовленості про повне припинення вогню на сході країни.

Українські захисники були нагороджені орденом" За мужність "III ступеня та медаллю" За військову службу Україні " за мужність, проявлену під час бойових дій та виконання військового обов'язку.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, головне за ніч: "рука Путіна" у вибуху Бейрута, скасування субсидій та авіарейсів, пастка для українців на Донбасі. Україна звернулася до Лівану з пропозицією відправити в Бейрут своїх рятувальників для допомоги в ліквідації наслідків вибуху, який стався 4 серпня.

Як повідомляв "Знай.ua", претендент на посаду посла США в Україні назвав число росіян на Донбасі: "Досить потужна сила".

Знай.ua писав "Режим тиші" на Донбасі: окупанти спробували " огризнутися" гранатометами, ЗСУ швидко припинили провокації.