Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів про свої враження щодо президента Російської Федерації Володимира Путіна в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. За словами Лукашенка, знайомство відбулося ще задовго до того, як Путін став президентом.

Він тоді відправився в РФ з офіційним візитом і приїхав в Санкт-Петербург. Супроводжуючим від пітерської делегації був якраз таки Путін. Потім, після становлення президентом Росії, Володимир Володимирович Путін запитував у Лукашенка: "Слухай, а ти пам'ятаєш, як ми познайомилися в перший раз? Ти пам'ятаєш, коли ти приїжджав до Собчака, хто тебе супроводжував?”.

Президенту Республіки Білорусь було поставлено питання про те, чи є Путін "людиною". Він повідомив: "Путін – людина. Своєрідний, не схожий на інших. Його головна риса - він нікому не довіряє. Може, це школа. У мене цього не вистачає". Також доповнив, що президенту РФ властиво випити келих вина і посміятися, але все це приховано.

Популярні новини зараз
"Немає сенсу мобілізувати": кого з чоловіків навіть не чіпатиме ТЦК На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час" Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит
Показати ще

Нагадаємо ," з України нас хтось підтискає": наляканий протестами Лукашенко почав шукати ворогів. Глава Білорусі Олександр Лукашенко напередодні президентських виборів заявив про те, що проти його країни йде гібридна війна. При цьому він не знає, хто конкретно зацікавлений в дестабілізації країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Кравчук-голова ТКГ і 87-річний Фокін йому на допомогу: Зеленський пояснив резонансне рішення.

Знай.ua писав про пророцтво Путіну, ставлення до Януковича і війна за Крим: про що Лукашенко розповів Гордону.