Як пише видання ГолосUA, такий сплеск активності від Гончаренка абсолютно не випадковий: стабільне зростання рейтингу ОПЗЖ стало головним болем, як для влади, так і для махрових націоналістів з партії ще одного екс-регіонала Петра Порошенка.

З цієї причини патріотів і "науськівают" на оппо-платформу за допомогою Олексія Гончаренка, який грає роль балаганного зазивали.

"Гончаренко взагалі у нас виконує певні ролі і вказівки. Це не самостійний політик, ми розуміємо, хто за ним стоїть, він виконує певні завдання, відповідно ці завдання будуть розпіарені на певних каналах, які ми скоро і побачимо. Він більше виступає як виконавець завдань. Він ситуативник: сьогодні він захищає російську мову, завтра він захищає українську мову, післязавтра, якщо потрапить у хорошу компанію, захищатиме ЛГБТ-спільноту. Коли треба було, він захищав Партію Регіонів, сьогодні треба-він захищає і виконує вказівки зовсім іншої політичної структури", - підтверджує політтехнолог Олександр Теплюк.

Як зазначають журналісти видання, пора визнати, що в політичній еволюції впевнено перемагають дебіли, які вироджуються швидкими темпами і тому вириваються вперед. Приклад Олексія Гончаренка свідчить про те, що він став своїм У цьому середовищі.

Втім, брехати і вивертатися Гончаренко не звикати - на цьому побудована вся політична кар'єра сина екс-глави АМКУ Костусєва, який легко переходить від ролі лідера проросійської партії і борця за російську мову до шароварного націоналізму і русофобії. Ще кілька років тому Костусєв-молодший був довіреною особою кандидата в президенти Януковича, а зараз тиснеться до великого тіла екс-президента Порошенка. Син колишнього голови обласної ради Одеси тричі міняв партійну прописку. Спочатку був членом» татової "організації " Союз", активно відстоював російськомовну політику в Одеському регіоні, виступав проти дубляжу іноземних фільмів українською мовою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наприкінці 2005 року Одеська обласна і міська організації партії «Союз» влилися в Партію регіонів як головну опозиційну силу. За списками "кривавої панди" Гончаренко пройшов до Одеської міської ради в 2006 році. У 2010-му балотувався як член ПР в обласну раду і переміг з величезним відривом від конкурентів. Апетит приходить під час їжі, і рівно вісім років тому, 7 серпня 2012 року Олексій Гончаренко був зареєстрований кандидатом у народні депутати України по 133 мажоритарному округу. Там він програв лідеру партії» Батьківщина " Ігорю Маркову, але бажання стати депутатом ВР це не охолодило. І він таки потрапив до парламенту, але вже ... за списками партії Порошенка.

Вчасно зрадити-це передбачити, і в розпал Майдану колишній українофоб переметнувся на бік переможця, покинув ряди ПР і записався в блок Петра Порошенка, який і провів його в депутати.

Раніше повідомлялося, що радикали стривожені планами ОПЗЖ навести порядок в країні.