Відомий український політолог, кандидат наук з державного управління Вітор Таран поцікавився, за що платять політтехнологам? Про це стало відомо із його допису у facebook. Виявляється, "Слуги народу" підуть на місцеві вибори під гаслом Тимошенко.

Читайте Знай в Google News!

За його словами, правильна відповідь - за те що вони інтуїтивно або логічно вгадуючи настрої та прагнення виборців "структурують їх у слогани та меседжі" кандидатам у депутати.

"Меседжі мають бути сильними та цікавими, такими, що прочитавши їх виборці захочуть проголосувати за певну партію чи кандидата. Скажу одразу - це не просто і потребує як глибоких знань від політтехнолога так і глибокий детальний аналіз виборчого округу", - йдеться у повідомленні.

За словами політолога, зірочка для політтехнолога - створити ключовий меседж, який взяв кандидат чи партія у виборчий процес.
Напередодні «місцевих» перед практикуючими політтехнологами виклик - виконати задачу із зірочкою створити інноваційний та цілий слоган кампанії.

"І що ми з колегами бачимо, коли аналізуємо слогани з якими окремі партії вже "вискочили на борди"? Той не зручний момент, коли колега політтехнолог (не будемо називати його імя) взяв "грубі гроші" за створення типу інноваційного креативу під вибори для президентської партії. А по факту - здається (?) банально поцупив чужу ідею, якій вже декілька років. Єслі шо - не здивуюсь, що Слуги так само як і Юля запустять агітаційні ролики з Тіною Кароль. p.s. у мене наразі 4 зірочки. всі локальні. (тобто придумав 4 слогани, які допомогли партіям чи кандидатам перемогти на виборах)", - підсумував Таран.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як думаєте, за що платять політтехнологам? Правильна відповідь - за те що вони інтуїтивно або логічно вгадуючи настрої...

Geplaatst door Viktor Taran op Zaterdag 8 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський вирішив підняти мінімалку з 1 вересня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Це вирішує не армія", - у Зеленського заявили про кінець війни.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський відвідав продуктовий магазин в рамках робочого візиту в Бахмут.