Громадський діяч Андрій Пальчевський вирішив втілити свою обіцянку до виборів і спробувати пожити у всіх районах Києва. Відповідне відео з'явилося на сторінці Андрія Пальчевського в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Як я і обіцяв до виборів, а можливо, доля і змусить взагалі, пожити у всіх районах Києва. Почав з Дарниці-вулиця Григоренка. 38 квадратних метрів-однушка-дуже круто, крутий і сексуальний чайник зелений, як Володимир. Нагадує мені про те, в яку епоху ми живемо", - пояснює Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Андрій Пальчевський повідомив, що тепер у нього на районі є турніки, на яких борсаються молоді люди - підтягуються і віджимаються чоловіки і жінки - прикраса району.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Що хотів сказати! Якщо серйозно, пожити з людьми незалежно від того, чого ти досяг - просто потрібно, це життєво важливо. Адже немає нічого гіршого, ніж бути мером центру Києва, треба бути мером всього міста-неважливо станеш ним, чи ні", - підсумував Пальчевський.

переехал на район...

переехал на район...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 9 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський передбачив сумну долю українців при Зеленскому.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський розгромив слуг Зеленського, в Україні хаос: "Політики-імпотенти".

Знай.uа писав, вибори мера Києва 2020: учасники, рейтинги і дата.