У понеділок, 10 серпня, стало відомо про те, що Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) оголосили в розшук колишнього міністра екології та природокористування Миколу Злочевського.

Читайте Знай в Google News!

Раніше правоохоронні органи заочно повідомили про підозру Злочевському в організації дачі неправомірної вигоди керівнику САП Назару Холодницькому.

Хабар у 6 мільйонів доларів пропонували за закриття справи щодо заволодіння коштами стабілізаційного кредиту Національного банку, виданого підконтрольному Сергію Курченку "Реал Банку". Саме в ньому фігурував посередником Микола Злочевський.

Уточнимо, що ексміністра тричі викликали на допит, але він не з'явився. Тепер дані про розшук з'явилися в розшукових обліках Міністерства внутрішніх справ України.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на отриманні хабара спіймали чиновника Чернівецької облдержадміністрації. Він вимагав від приватного підприємця 10% від суми укладеного з ОДА контракту.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові затримали чергового корупціонера – директора Департаменту капбудівництва ХОДА Андрія Винниченка. Чиновника взяли під варту з можливістю вийти на свободу після сплати застави в сумі 630 600 гривень.

Також портал Знай.uа писав, що колишній столичний мент Володимир Ткаченко зміг за хабар потрапити на роботу в ДФС.