Після виборів президента Білорусі у Мінську масові протести, а Лукашенка порівняли із Чикатило (один з найвідоміших радянських серійних вбивць).

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє у своєму facebook активіст Ігор Лесєв.

"Отже, Лука. Знаєте, він зараз як Чикатило, коли це ім'я ще не було прозивним, а його у вузьких колах знали як педагога ПТУ. Ну хіба може педагог бути маніяком? А Лукашенко він такий же-няшний, рідненький. Завжди говорить правильні речі. Мудро повчає. Весь такий господарник. Ось тільки садист і вбивця. Але дуже симпатичний", - йдеться у повідомленні.

За словами Лесєва, Лукашенко втратив точку неповернення. Він не перебудувався і залишився таким, яким він був раніше. Викладачем ПТУ. Чикатило. Але те, що раніше можна було не помічати, бо за нього Топила більшість, тепер вилізла назовні. Лукашенко-це маніяк. Він готовий вбити кого завгодно і поки є шанси пропетлять-його буде бентежити не кількість жертв, а тільки їх розголос.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"І Лука загрався, бо дурень. Тому що не поважає тих, з ким живе по сусідству. Намалювати 80% - це свинство. От щоб ви зробили, якби за вас проголосувала з кожної п'ятірки чотири людини? Де завгодно, в селі, на районі, в країні? Правильно. Ось я б попросив вийти цих людей на вулицю. Сів би навпроти мітингувальників у крісло-гойдалку, закурив сигару і попросив шанувальників піднятись на 10 хвилин до місцевих площ. Уявіть тільки. Вони мобілізували на площу тисячу, а за мене тільки в найближчому мікрорайоні топить п'ятера жителів. Навіщо ОМОН і автозаки, навіщо блокування Інтернету? Р-раз, і показав свій розмір", - додає автор.

Их минский Чикатило Давайте еще разок о Белоруссии и сделаем перерыв. По крайней мере, пока там не бабахнет. Ну а мы с...

Geplaatst door Игорь Лесев op Maandag 10 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести у Білорусі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС