Президент РФ Володимир Путін заявив, що одна з його доньок зробила щеплення від коронавірусу вакциною, яку виготовили у Росії. Раніше він повідомив про реєстрацію першого у світі подібного препарату від Covid-19, який, за його словами, ефективний і формує стійкий імунітет.

Про це повідомляє видання "Медуза".

"Перша російська вакцина від коронавірусу зареєстрована. Одна з моїх дочок зробила щеплення російської вакцини від коронавірусу", - заявив Путін.

Володимир Путін, скріншот: YouTube
Володимир Путін, скріншот: YouTube

Варто відзначити, що раніше російські фармкомпанії виступили проти реєстрації цього препарату. Вони заявили, що поки немає підстав робити висновки про ефективність вакцини, оскільки вона не пройшла необхідні випробування.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Зі свого боку глава МОЗ РФ Михайло Мурашко повідомив, що вакцину будуть виробляти центр епідеміології і мікробіології імені Гамалеї і компанія "Біннофарм".

Вакцинація, фото Pxhere
Вакцинація, фото Pxhere

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести у Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, однак викликав незадоволення у декого зі свлоїх колег.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС