Автомобіль Tesla колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана, який підпалили минулої ночі в Києві, згорів дотла і не підлягає відновленню. У мережі з'явилося відео підпалу машини.

Судячи з запису з камери відеоспостереження, інцидент стався близько 02:40. Невідомий чоловік з сумкою підійшов на парковку, де стояла Tesla Богдана і присів біля неї. Потім камера зафіксувала, як зловмисник підпалює її і тікає з місця злочину.

Tesla Богдана, фото Телеграм
Tesla Богдана, фото Телеграм

Раніше, в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля колишнього керівника Офісу президента України Андрія Богдана. Про це повідомили на сайті Національної поліції Києва. Відзначається, що на місце події виїжджали рятувальники приблизно о третій годині ночі 11 серпня.

"Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. У межах кримінального провадження, відкритого за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, слідчі призначать необхідні експертизи", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вогонь пошкодив три транспортних засоби – Tesla Богдана і два припарковані поруч авто Mazda і Hyndai, які належать місцевим жителям.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві Tesla спалахнула посеред дороги - вогонь перетворив на пішохода колишнього "шептуна" Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС