Протести в Білорусі в ніч з 10 на 11 серпня були неймовірно жорстокими. Другий день протистояння силовиків і народу обернувся масовими затриманнями та побиттям протестувальників.

Місцева преса повідомляє, що омонівці били натовпом лежачих затриманих, не шкодували ні хлопців, ні дівчат. А в тюрмах над людьми відкрито знущаються. У місцевих Telegram-каналах пишуть, що в'язниці переповнені. Людей ловлять просто біля під'їздів, хапають в провулках і "пакують" в автозаки.

Протести у Білорусі, скріншот з відео
Протести у Білорусі, скріншот з відео

Зазначається, що лише за попередню ніч було затримано близько 3 тисяч протестувальників. А Лукашенко назвав людей, які втомилися від його режиму і вийшли зі слоганом "Живе Білорусь", "вівцями".

У Telegram-каналі "NEXTA Live" з'явилися моторошні кадри, зняті в одному з РУВС Мінська. Десятки людей лежать обличчям вниз у внутрішньому дворі за колючим дротом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ранок після протестів в Жовтневому РУВС Мінська. Тепер розумієте, чому ми закликаємо нікого не віддавати в руки карателів? Картина дуже символічна. Якщо ми зараз не зберемося - то такий концтабір чекає всю нашу країну", - йдеться у повідомлені.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС