Телеведуча і головна "леді" України Ольга Фреймут заявила, що переїде жити в Лондон, якщо її колишнього колегу і давнього друга Сергія Притулу виберуть мером столиці.

Читайте Знай в Google News!

Про це Фреймут висловлювалася ще кілька місяців тому в інтерв'ю у Влащенко.

"Це смішно! Якщо він стане мером Києва, тоді я буду жити в Лондоні. Це стане причиною мені виїхати з країни", - категорично сказала Ольга.

За її словами, Сергій має "поганий смак", незважаючи на дотепність та інтелектуальність.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Він дивно одягається. У нього штани хитаються весь час, якийсь ремінь. Взагалі він повинен знати, що чоловік не носить ремені з брюками. Це непристойно", - вважає знаменитість.

Також Фреймут зазначила, що Притула "звичайно не джентельмен".

"Уявляєте, що буде з Києва? Він зараз все розфарбує в синьо-жовті кольори, буде все, як у Китаї горіти – ілюмінація буде, якісь дивні правила вигадає... Він усі ресторани красиві закриє, там буде випічка і перепічка", - висміяла колишнього колегу Ольга.

Також артистка запевнила, що "він не вкраде, але несмак буде".

Як відомо, шоумен, телеведучий і комік Сергій Притула став кандидатом у мери Києва від "Голосу". Голова партії Кіра Рудик офіційно представила кандидата на вибори Київського міського голови під час презентації активу "Голосу" у вівторок, 11 серпня.

"Я тут живу, тому я розумію, що єдиний спосіб щось змінити навколо нас – це взяти на себе відповідальність. Відповідальність від небайдужості відрізняється однією штукою – дією. Ми з вами готові до відповідальності. І сьогодні я готовий сказати – я тут живу, в Києві, в столиці України – і я йду на вибори київського міського голови", - заявив Притула.

Geplaatst door Голос op Dinsdag 11 augustus 2020

Притула йде на вибори міського голови Києва

Сергій Притула йде у мери Києва від «Голосу»!

Geplaatst door Голос op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Сила Людей", "Демократичний Альянс", "Громадянська позиція" і "Хвиля" висунуть на вибори єдиного кандидата, який представить інтереси всіх чотирьох політсил.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко втрачає підтримку киян – велодоріжки не рятують.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко потрапив під роздачу киян через бігборди Зеленського: "Бути тобі бабою, Віталя".