Шоумен та продюсер Ігор Кондратюк дав інтерв'ю виданню "Українська Правда". Кондратюк відомий старшому поколінню, як ведучий "Караоке на Майдані", молодь же знає його як суддю "Х-Фактора".

Крім іншого, знаменитість розповів журналістам про свою останню роботу-серіал" Доброволець", де виступає як со-продюсер. Він розповів, що з серіалу довелося вирізати сцену, де вибухає президентський кортеж.

я сподіваюся, що цей серіал зайде глядачам каналу ICTV. До речі, його прем'єрний показ буде в День захисника Вітчизни, так як цей серіал за жанром - бойовик. Його героєм є АТОвець, який приїхав до Києва після трирічної служби, а туди він пішов з Майдану. І він бореться тут у Києві з ворогами, яких чимало

Він додав, що в серіалі була одна сцена, яку вирізали — коли підірвався президентський кортеж.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ми її вирізали чисто з грошових міркувань, це було занадто дорого. Ні, це не через президента одного чи іншого, це не має значення взагалі. Треба було знімати кортеж реальний, спецефектом перевертати машини

Кондратюк розповів, що знімальна група і продюсерський склад порахували, що це обійдеться дуже дорого. А якщо недорого, то "вийде фікція", чого не хотілося людям, намірився зняти якісний фільм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести в Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, проте викликав невдоволення у деяких зі своїх колег.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж * па"

Також " Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС