Президент України Володимир Зеленський приїхав з робочим візитом до Херсонської області. Власне джерело в офісі президента видання " Злочинності. Ні " повідомляє, що глава держави тут перебуватиме 2 дні.

Читайте Знай в Google News!

Такий довгий візит Володимира Зеленського в Херсонську область ставить під питання робочий візит в Миколаїв, який запланований на 21 серпня.

Джерело видання повідомляє, що в Миколаївській ОГА підготували програму візиту, в тому числі одним з пунктів було проведення наради, яка присвячена питанням промисловості, море-господарського комплексу і суднобудування.

"подібну нараду збирається провести в Херсоні голова місцевої ОДА Юрій Гусєв, додавши до порядку денного також питання, що стосуються Укроборонпрому. А враховуючи, що перед візитом до Миколаєва Президент буде два дні перебувати з робочим візитом в Херсонській області, виникло питання, навіщо проводити два аналогічних заходах в двох сусідніх областях. Тому було запропоновано провести таке засідання в Херсоні і запросити на нього учасників з Миколаївської області. Як бачимо, губернатор Гусєв виявився порасторопней свого Миколаївського колеги", - відмітив собеседник видання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчинок Зеленського після загибелі Скрябіна потряс Україну.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський заборонив забирати майно за борги, але за певних умов.

Також Знай. ua писав, що приїзд хасидів до Умані змусив мера ломитися у двері до Зеленського.