Як відомо, в Білорусі в неділю, 9 серпня, пройшли вибори президента, на яких Олександр Лукашенко нібито набрав космічні 80%. В результаті, в суспільстві з'явилася незгода з таким розкладом справ і по всій країні спалахнули масові протести. Зараз же, кожне слово "диктатора" Лукашенка розглядають з різних сторін.

Читайте Знай в Google News!

Також не піти від уваги найближчому оточенню Олександра Лукашенка. У мережі харківський журналіст показав і розповів про молоду, зовсім ще юну коханку "Бацьки" Машу Василевич, якій всього 22 роки. Про це пише Харківський журналіст Андрій Кусов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Публікація Олексія Кусова, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Кусова, скріншот: Facebook

"Зустрічайте Марію Василевич, якій приписують роман з Лукашенком і само собою не безпідставно. До 2018 року її неодноразово помічали в компанії вусатого, після чого в 2018 вона "несподівано" стає Міс-Білорусь, а після її кар'єра і зовсім пішла в гору і вона стала Депутатом Палати представників Національних зборів Білорусі. І все це в 22 роки. А чого досягли ви?",- пише Андрій Кусов.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що в результаті акцій протестів в Білорусі було зафіксовано 2 смерті, а 16 серпня повідомили і про третього загиблого учасника протестів. Інцидент стався під час протестів у Мінську. 19-річний протестуючий загинув в результаті ДТП з наїздом легкового автомобіля. Повідомляється, що о 2:30 ночі водій автомобіля Renault скоїв наїзд на людину в районі площі Незалежності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на бік протестувальників стала армія - військові погрожують взяти штурмом резиденцію президента.

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко зганьбився, розкритикувавши неіснуючу програму Тихановської.

Знай.uа писав, Лукашенко нагородив медалями 300 силовиків у розпал мітингів: "За бездоганну службу".