Цими днями у Білорусі обрали депутата нижньої палати білоруського парламенту. І нею стала "Міс Білорусь-2018" Марія Василевич, з якою ще минулого року під час молодіжного балу танцював глава держави Олександр Лукашенко.

Як відзначається, про обрання нового депутата повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на голову ЦВК Білорусі Лідію Єрмошина.

"Обрана Василевич Марія - наша красуня", - цитують Єрмошину іноземні видання.

Лукашенко, фото - Апостроф
Лукашенко, фото - Апостроф

Відтак, ця подія викликала шквал обговорення у соцмережах. Адже саме із цією дівчиною Лукашенка бачили ще минулого року на балу в Мінську. Тоді Марія Василевич стояла на трибуні поруч з президентом Білорусі та його сином Миколою. А пізніше і взагалі танцювала з Лукашенко вальс.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ну звичайно ж це чистий збіг", "У Батьки хороший смак і гетеросексуальна орієнтація! А що ще треба, щоб правити вічно?", "Чи може це Миколці?" – Обговорюють знімки в Twitter.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив про загострення на кордоні Білорусі

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Білорусі дівчина влаштувала унікальну фотосесію з картоплею

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко запропонував роботу Білу Клінтону