Літак президента Білорусі Олександра Лукашенка (Boeing Business Jet, реєстрація EW-001pa) вперше з початку протестів покинув Мінськ. Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі видання The Bell.

Читайте Знай в Google News!

Згідно трекеру польотів, президентський борт попрямував на схід, тобто в бік кордону з Росією. Однак на півдорозі він розвернувся і полетів назад до Мінська.

Також повідомляється, що президентський борт над Мінськом кружляв близько півгодини і тільки потім пішов на посадку в аеропорту столиці.

Білоруська сторона не давала жодних коментарів щодо даного інциденту. Тим часом напередодні Лукашенко проводив засідання Радбезу і селекторну нараду з губернатором.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Білорусі тривають масові протестні акції, які збирають величезну кількість людей. У великих містах люди виходять десятками, а в Мінську – і сотнями тисяч. При цьому протести жорстко придушуються владою Білорусі, а Олександр Лукашенко закликає людей до розсудливості. Також Лукашенко різко висловився про лідерів сусідніх держав і заходу, які, на його думку, підігрівають протестну активність. У список "попереджених" потрапив і президент України Володимир Зеленський. Про це він заявив під час засідання Ради Безпеки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Євросоюз заплатить Білорусі десятки мільйонів євро.

Як повідомляв Знай. ua, Жириновський посперечався на ящик пива, що Білорусь увійде до складу Росії.

Також Знай. ua писав, що опальний Лукашенко кинувся погрожувати Зеленському.