Після заяв про підвищення тарифів кияни продемонструють кандидату в мери Сергію Притулі зниження його електоральної стелі.

Про це сказав в ефірі одного з телеканалів експерт Дмитро Співак, коментуючи інтерв'ю Притули.

Експерт висловив сподівання, що це якийсь флешмоб.

"Я не дуже розумію, про що йде мова, але взагалі це дуже смішно. І я думаю, що киянам буде цікаво поспостерігати, подискутувати з Сергієм Притулою про те, хто куди, кому, чого повинен підвищувати. Ну, і найцікавіше: мені видається, що після цих, так би мовити, перлів Сергія Притули кияни продемонструють йому і підвищення його електоральної, так би мовити, стелі, і зниження. Я думаю, що цифри будуть на табло. Погарячкував ти, Сергій!",- підкреслив співак.

Експерт нагадав, що кандидат у мери Києва Сергій Притула на посаду міського голови в інтерв'ю "Лівому берегу" заявив, що треба підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги в місті Києві.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще