Український президент Володимир Зеленський побував з робочим візитом в Миколаївській області, де розпорядився в терміновому порядку розширити перелік міжнародних маршрутів.

Про це стало відомо завдяки заяві на офіційному сайті Президента України.

Читайте Знай в Google News!

У Миколаївському міжнародному аеропорту було проведено термінову нараду щодо розширення переліку міжнародних маршрутів. Це буде зроблено найближчим часом.

Також президент дав завдання міністру інфраструктури Владиславу Криклію і народному депутату Давиду Арахамії терміново опрацювати питання оснащення аеропорту необхідним обладнанням для повноцінного функціонування.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Зеленський у Миколаєві, фото: vesti-ua.ne
Зеленський у Миколаєві, фото: vesti-ua.ne

"Це треба зробити. Миколаїв матиме комфортний і сучасний аеропорт, збільшення пасажиропотоку і вантажоперевезень, поліпшення сервісів для туристів і пасажирів сприятиме зростанню інвестиційної привабливості краю. Упевнений, такий розвиток дасть нові робочі місця і збільшення надходжень до бюджету", - резюмував Зеленський.

Зазначають, що в аеропорту Миколаєва провели реконструкцію злітно-посадкової смуги та інженерних мереж, ремонтують будівлі і споруди аеропорту.

Поступово відновлюється робота виробничих служб аеропорту, оновлюється спеціальна техніка - для обслуговування повітряних суден, забезпечення авіаційної безпеки. У карантин зростав пасажиропотік і збільшувалася кількість працівників порівняно з попередніми роками.

"Ми хочемо створити нормальні умови, зробити комфортний аеровокзал. З моменту вильоту з Києва люди за півгодини фактично вже будуть на морі", - сказав керівник аеропорту Федір Барна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Володимир Зеленський вперше вийде у світ з Оленою після ковіду - перша леді одужала.

Як повідомляв Знай.uа, напад на Чорновіл і викрадення майданівців: Жванія здав Порошенка з потрохами.

Знай.uа писав, експерти назвали головні провали президентства Зеленського-судовий "фальш-старт" і корупційний "переляк" інвесторів.