Український президент Володимир Зеленський заявив, що зустріч радників лідерів країн "Нормандського формату" повинна пройти 28 серпня, а потім пройде зустріч глав міністерств закордонних справ і саміт на вищому рівні керівників України, Франції, Німеччини та Російської Федерації.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві Володимира Зеленського в ефірі одного з українських телеканалів.

Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

"Домовилися про зустріч радників у "нормандському форматі", домовилися на кінець серпня, 28 числа буде ця зустріч. Потім, я вважаю, що повинна бути зустріч на рівні міністрів закордонних справ "четвірки" і зустріч лідерів", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Передбачається, що від РФ у зустрічі братиме участь заступник глави Адміністрації президента РФ Дмитро Козак, від України - глава офісу президента Андрій Єрмак, від Німеччини - помічник канцлера з питань зовнішньої політики Ян Хеккер, від Франції - радник президента Еммануель Бон.

Варто також нагадати нашим читачам, що козак, який розрубав навпіл огірок Володимиру Зеленському йде в політику. Про це розповіла радник голови Запорізької ОДА з питань реалізації гендерної політики в області Тетяна Ковиліна у Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лукашенко погрожує віддати робочі місця страйкуючих білорусів українцям.

Як повідомляв Знай.uа, "кияни покажуть, хто, куди і кому повинен підвищувати": експерт спрогнозував долю Притули.

Знай.uа писав, легендарний український футбольний клуб "Кривбас" повертається: Зеленський відреагував блискавично.